De Groene Zuster

Francine van Broekhoven

Medische thermografie is een mogelijkheid om onderzoek te doen naar lichamelijke functies. We noemen dit ook wel fysiologisch onderzoek, en anders dan bij een anatomisch onderzoek (met röntgen of MRI) hebben we hier te maken met een methode die geen gebruik maakt van straling, of golven en er is geen aanraking met de apparatuur.

Met deze methode die Medische Thermografie heet heeft De Groene Zuster al duizenden onderzoeken gedaan. De meeste onderzoeken die we gedaan hebben zijn borstonderzoeken, daarnaast komen mensen steeds vaker voor full body onderzoeken.

Dat mensen kiezen voor full body onderzoeken heeft te maken dat men graag preventief wil zien of er afwijkingen gevonden kunnen worden in de fysiologie.

We krijgen met thermografie geen diagnose zoals in het ziekenhuis, maar een rapport wat laat zien waar het abnormaal verloopt en men krijgt dan diverse aanbevelingen voor wat men kan doen om dit te verbeteren.

artsen

Alles is erop gericht mensen te helpen stappen te nemen in preventieve gezondheidszorg voor zichzelf. Heeft u vragen over Medische Thermografie? Mail ons gerust of kijk alvast bij onze veel gestelde vragen. DE Medische thermografie wordt nog niet vergoed en hier vind u alle mogelijkheden en tarieven.

De Groene Zuster heeft ervoor gekozen ook in Hart van Grolle aanwezig te zijn eens per maand. Een afspraak kunt u maken door hier te klikken of door ons te bellen op 06-33525243

Analysis BR
francine

Francine van Broekhoven

groenezusterslogo