Multiwave Oscillator

De laatste jaren heeft preventie en leefstijl geneeskunde een bewuste en stevige plek in onze samenleving ingenomen.

Symptoombestrijding is immers maar een tijdelijke oplossing en ziekte wordt steeds vaker herkend  als een signaal dat het lichaam uit balans is geraakt en om aandacht en heling vraagt.

Leefstijl geneeskunde is een geneeswijze die erop gericht is om op een natuurlijke en holistische wijze het zelfgenezend vermogen van het lichaam te ondersteunen en te stimuleren en de algehele gezondheid te bevorderen en te behouden.

Om dit op een ontspannen pijnloze en effectieve manier te doen hebben wij gekozen voor een hoogfrequentie apparaat op de therapeutische etage (boven) in het Hart van Grolle.

Dit apparaat; De Multi Wave Oscillator (MWO)  is ontworpen door niemand minder dan Nikola Tesla en Georges Lakhovsky. Deze wetenschappers waren hun tijd ver vooruit met deze revolutionaire uitvinding.

Vandaar dat men na 1925 heeft geprobeerd het gebruik van hoogfrequente apparaten uit te bannen. Gelukkig zijn er in deze tijd duizenden van deze apparaten over de hele wereld met veel succes in gebruik. Sinds 1991 is de eerste MWO in Nederland in gebruik genomen en verder ontwikkeld en uitgebreid.

De MWO is een resonantietoestel dat op subtiele wijze een holistisch breedspectrum aan frequenties met harmoniëen produceert. Het zou ook een muziekinstrument genoemd kunnen worden en het door de MWO gegenereerde harmonische veld “herinnert” de cellen van het lichaam aan hun natuurlijke gezonde trilling.

De MWO geeft een diepgaande ontspanning in zittende (of liggende) houding en een algeheel gevoel van welbehagen, MWO therapie heeft aangetoond dat lichamelijke pijnen zeer snel en effectief behandeld kunnen worden en dat infecties, virussen en wonden sneller helen.

mwogroot

MWO therapie is tevens uitermate geschikt voor mensen met kanker, lyme, reuma, fibromyalgie, ms, burnout en voor vele andere auto-immuun ziektes en ongemakken.

Voor steeds meer mensen die geestelijk en lichamelijk overbelast zijn geraakt door electrostress  is de MWO ook zeker een uitkomst.

Een behandeling met de MWO duurt per keer 20 minuten.

Vooraf en achteraf de behandeling is er zeker ruimte voor een gesprekje en een kop thee.

Daarnaast kunnen wij u (indien gewenst) ondersteunen en adviseren omtrent ontgifting, voeding en supplementen, daar dit het algehele genezingsproces nog meer zal optimaliseren.

De MWO is helaas niet geschikt voor mensen met een pacemaker en wordt (op dit moment) niet vergoed door het ziekenfonds.

www.multiwaveoscillator.nl

Wilt u meer info of een afspraak maken?

Hans Kamperman: 06 – 39 56 09 61