Meditatieavond

Iedere tweede donderdag van de maand is er vanaf 20.00 uur een spirituele avond met meditatie. De meditatie gaat gepaard met klankschalen, gongen, fluit, en gitaar met zangeres.
Deze avonden zijn ook ontwikkelingsavonden omdat we een half uur besteden aan deze ontwikkeling door info en gesprek over wat nu echt liefde is. Wij praten  over die onvoorwaardelijke universele.
Veel mensen hebben daar geen notie van of willen graag meer weten. Het is ook altijd een innerlijk weten dat blij kan maken in herkenning. Toch kan het ook confronterend zijn maar dat hoort ook bij ontwikkeling.
Na het half uurtje, dat heel erg snel gaat, is er bezinning in de vorm van genoemde meditatie. Geluid en zang brengen rust en kunnen resoneren met je innerlijke. Je komt tot jezelf.
Na de meditatie is er gelegenheid om nog wat na te praten, als je dat wilt natuurlijk, wat je hebt meegemaakt tijdens de meditatie of wat je nog verder wilt delen, in deze rust en harmonie met elkaar.
We sluiten af hand in hand in een kring en voelen enorm veel energie waar weer heel veel mee te doen is. Einde avond rond 21.30 uur, kan iets uitlopen.
In Eibergen wordt iedere laatste donderdag van de maand een zelfde spirituele avond gegeven.
De avonden zijn op basis van een vrijwillige bijdrage. Daartoe staat er een pot.
meditatieavondfoto