Zenlogos

Zenlogos heeft een proefperiode gehad in het centrum om te zien of het zinvol zou zijn meditaties met klankschalen en gong te blijven doen.

Na een halfjaar bleek dat niet zo te zijn. Helaas. De avonden waren echter wel heel fijn maar de werkzaamheden stonden niet in verhouding. Hele auto inpakken uitpakken en dat dan beide drie keer op een avond. Al met al is daar meer tijd mee gemoeid dan de hele meditatie en dat past ook niet in het echte doel van een meditatie.

Wel was er behoefte om de avonden voort te zetten maar dan bij mij thuis in Eibergen. Deze avonden worden goed bezocht en zijn zeer vruchtbaar, ook in het kader van bewustwording.

Voor aanvang van de echte meditatie is er altijd gelegenheid om een vraag in te brengen. Iets persoonlijks waar je mee zit. Of iets wat je wilt weten op spiritueel gebied of je eigen ontwikkeling. Ook komt ik zelf regelmatig met een tekst of een soort “overdenking”. Er valt altijd wat te leren, ook als er alleen geluisterd wordt.

De meditaties zijn in het verleden voortgekomen uit mij praktijk www.zenlogos.nl . Soms nodig ik ook clienten uit om mee te doen met de bedoeling om eens in een heel bijzonderen sfeer te kunnen zijn. Deze sfeer te kunnen ervaren omdat deze niet uit te leggen is.

Bij voldoende deelname, is er nog steeds de mogelijkheid om meditaties met klank te doen in Groenlo. Daarbij denkend aan klankschalen en vooraf een mooie inleiding vanuit de deelnemers of vanuit mijzelf. Iets dat ook waardevol kan zijn dagen lang na de meditatie. Of zelfs heel je leven!

Het centrum biedt echt heel veel mogelijkheden en het zou jammer zijn deze niet op een goede creatieve manier te benutten.

Ook kun je bij mij aankloppen voor een reading emotionele blokkades. Maak daarvoor gewoon een afspraak via mijn site www.zenlogos.nl waar je ook terecht kunt voor psychosociale hulp en energetische consulten. Het valt eigenlijk allemaal samen omdat het vanuit mijn gave en talent komt, wat mij heel blij maakt. Mijn missie is dan ook mensen helpen. Natuurlijk kan dit niet zonder dat je jezelf hebt geholpen door te ontdekken wie je bent en wie je niet bent…….

Zelf ideeën waar ik van dienst kan zijn? Dat kan ook voor een lezing zijn op het gebied van wat liefde nu werklijk is. Vooral wat het niet is. De lezing mag ook gaan over wat er werkelijk gaande is op deze wereld in het kader van wat niet liefde is en waarom. Laat het me weten.

06 51 60 51 50
www.zenlogos.nl

info@zenlogos.nl