Michel Nales, de Echte Bakker

Wij hebben twee winkels, één in Groenlo (In het Oud-Nederlands ook wel ‘Grol’ genoemd) en één in Winterswijk. Echte Bakker Michel Nales is aangesloten bij ‘het Echte Bakkersgilde’.

In de afgelopen jaren heeft Michel Nales een aantal uitstekende prestaties neergezet bij keuringen, iets waar hij bijzonder trots op is. “Aan de top komen is minder moeilijk dan het vasthouden, maar daar gaan we wel voor.”

Deze ambachtelijke kwaliteit kunt u zelf proeven in onze winkels, u bent van harte welkom!

8e7e6008-3cc3-47b2-8ac7-03a9b84955a2
1b1d1a08-9cf8-4ea0-97cb-1a3ee3f3aa60

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker
De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!
In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!
De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.

Kijk voor meer info op www.michelnales.echtebakker.nl