Meditatie

Verlang je ook naar meer rust en ontspanning in het dagelijkse leven? Of een avond van ontmoeten, het samen delen, verstillen en inspireren.
Deze avond is voor iedereen die op zoek is naar meer innerlijke rust en balans. Mediteren kan je veel brengen, niet alleen vrede en rust, maar ook een gezonder leven. Mediteren helpt tegen stress, angst en onzekerheid en bevordert je concentratie. Het helpt je om bewust te worden van rond dwarrelende gedachten, door je aandacht terug te brengen naar dit moment.
De avond bevat een geleide of stilte meditatie. Simpel en eenvoudig word je ‘aangeraakt’, om zelf weer toegang te krijgen tot jou kalme staat van zijn. Waardoor je vanuit jouw eigen unieke innerlijke kracht weer beter in balans bent in de wereld om je heen.
Ervaring met meditatie is niet nodig. Wil jij het ontdekken? De eerste avond mag je gratis deelnemen en kennismaken. Graag ontmoet ik je bij deze meditatieve bijeenkomsten.

 

Wanneer: elke eerste woensdag van de maand

Tijd: 20.00 tot 22.00

Tarief:  1 avond 20 euro, 10 avonden voor 175 euro.

Koffie / Thee: gratis

Locatie:  Hart van Grolle, Beltrumsestraat 17 Groenlo

Aanmelden / info:   annietemolder@gmail.com

Tel:  0545 293396

Website: www.annietemolder.nl

Individuele sessies

De aanleiding voor het zoeken naar begeleiding kan sterk variëren. Samen kijken we naar de diepere, onbewuste oorzaken van probleemsituaties en wezenlijke levensvragen. In een individuele sessie krijg je inzicht in wie je bent en wat je wilt.
Energetisch  help ik je de verbinding met jezelf herstellen en kom je weer meer in balans.Door bewustwording, verheldering, herkenning, ontdekken en vertrouwen naar inzicht.Van inzicht naar uitzicht.
Loop je ergens in vast en zie je zelf geen mogelijkheid om dit positief te veranderen? Ik help je graag verder.
annietemolder

Annie te Molder