Michel Nales 3e in strijd Beste Winkel Echte Bakkers

Wageningen – Michel Nales, De Echte Bakker uit Winterswijk heeft van alle Echte Bakkers de derde score behaald bij de winkelbeoordeling en is daarmee winnaar van de Bronzen Schieter Beste Winkel 2019. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Echte Bakkersgilde op woensdag 16 januari in Molen de Zwaluw in Kesteren werd aan Michel en Monique de Bronzen Schieter uitgereikt door directeur Geert Caniels.

De winkel van Nales kreeg een score van 9,74 en daarmee eindigden ze nipt achter Godfried de Vocht die tweede werd met de winkel in Son. Het goud ging naar Bakkerij Haafs uit Haren. Michel werd in 2013 ook derde in deze strijd met de winkel in Groenlo, die ook dit jaar weer heel goed werd beoordeeld.

De lat ligt hoog
Michel en Monique ontvingen de Bronzen Schieter uit handen van de directeur van het Echte Bakkersgilde Geert Caniels in bijzijn van een grote groep collega Echte Bakkers die voor de bijeenkomst naar Kesteren waren gekomen.
Caniels: “Ik vind het geweldig om te zien dat de bakkers voor zichzelf de lat zo hoog leggen. Het gaat vaak om de kleinst mogelijke verschillen! De uiteindelijke winnaar is natuurlijk de consument, die erop kan vertrouwen dat de winkel én de productkwaliteit in Winterwijk het hele jaar door top is.”

Prettig binnenkomen
Michel en Monique zijn enorm verrast. “We wisten wel dat we een goede score hadden, maar we waren in de veronderstelling dat we bij de top 10 zaten, dus we rekenden nergens op,” aldus Michel. Het mooiste aan de winkel vindt hij dat na de verbouwing alles uitkomt zoals hij het bedacht heeft. Michel: “Alle ideeën over robuuste materialen zoals steen, metaal en een industriële look komen samen met het gevoel dat je hier prettig binnenkomt. Dat is echt super.” Monique beaamt dit: “Je komt hier echt warm binnen. Dat komt natuurlijk vooral door de producten die we nu mooi kunnen presenteren. Ik ben er heel trots op dat we dit zo hebben kunnen doen met het hele team. En de reacties van onze klanten zijn heel positief. En daar gaat het natuurlijk om.”

Feest
Het feest gaat gevierd worden waar het hoort; in de winkel aan de Ravenhorsterweg. Het hele team staat klaar om iedereen in Winterswijk en omgeving te laten zien en proeven wat Michel Nales, De Echte Bakker zo speciaal maakt; de lekkerste producten in de bijna Beste Winkel.

fotonales